salgogutleie.no - FAQ
telefon 45 85 84 11SALGOGUTLEIE.NO
Eiendoms handel gjort enkelt
SPØRSMÅL OG SVAR


spørsmål og svar
 • Betaler dere markedspris for eiendom dere eventuelt kjøper av oss?

Om du har tid til å ta salgsprosessen, ta deg av eventuelle utbedringer før salg og andre tilknyttede oppgaver/kostnader, så vil du normalt få bedre pris via det åpne markedet. Vi kjøper og selger eiendom kommersielt og har fortjeneste og risiko -marginer på alle kjøp. Det vi kan tilby deg er derimot en trygg, enkel og rask løsning. Du sparer dessuten eiendomsmegler-kostnader, slipper utvask, eventuelle utbedringer og vi kjøper eiendommen slik den står osv. Noen ganger vil vi til og med ta oss av selve flyttingen for deg.

 • Hvordan beregnes prisen?

Pris er en liten utfordring å finne frem til, det kan være vanskelig å vite akkurat markedspris, for begge parter. Måten vi gjerne begynner på er at du selv oppgir hva du antar er markedspris (faktisk salgspris) samt du oppgir hvilken minstepris du selger for. På denne måten vil vi raskere kunne avklare om denne differansen er noe vi kan gå videre med. Merk, vi handler ikke til markedspris som nevnt over, men driver forretning med dette, med tilhørende fortjeneste, risikomarginer osv. Typiske diferanse mellom markedspris og eiendom vi kjøper inn ligger på mellom 15 og 30%. Eksempel; du har en leilighet som antas å ha markedsverdi på 2.500.000, du tilbyr oss laveste pris på 2.000.000. Inne i denne prisedifferansen sparer du eiendomsmeglerkostnader, tid, eventuelle utbedringer, utvask og annet. Med andre ord, om disse faktorene ikke er viktig or deg, vil det være mer hensiktsmessig å selge på det åpne markedet.

 • I hvilke områder tilbyr dere denne tjenesten?

Vi opererer hovedsaklig i Oslo og omegn. Alt innenfor 3-4 mil fra Oslo sentrum er med andre ord av interesse. Om du har noe utenfor dette, så ta gjerne kontakt, vi gjør tidvis unntak for denne "regelen".

 • Hvor lang tid tar det før salget av min eiendom er gjennomført?

Dette går raskt. Etter enighet vil vi ta oss av formalitetene på noen dager (også raskere om det er prekært). Oppgjør utbetales fortløpende etter dokument er signert og tinglysningen er registrert.

 • Er det trygt å selge på denne måten?

Ja, vi benytter oss kun av autoriserte advokater og jurister til håndtering av offisielle dokumenter og prosesser. Det er like viktig for oss som for deg at dette gjøres korrekt. Sikkerheten og seriøsiteten i dette settes svært høyt. Dersom du ønsker å ha med deg din egen advokat på denne prosessen så er du naturligvis velkommen til det.

 • Hva med selve utflyttingen? Kan dere hjelpe til med det?

I enkelte perioder har vi kampanjer hvor vi vederlagsfritt tar oss av flyttingen for deg. Ta kontakt for å høre hvilke tilbud vi har i dag. Flyttetjenesten er begrenset til visse avstander og totalkostnader.

 • Har jeg i etterkant noe ansvar i forhold til eiendommen jeg selger til dere?

Vi kjøper eiendommen "as is", altså slik den er ved visning til oss. Dog skal eiendommen ikke være i vesentlig dårligere stand enn det er grunn til å tro og du er forpliktet til å informere oss om feil eller mangler som følger eiendommen. Dette defineres som "feil eller mangler som du bør vite om". Det finnes ytterligere noen punkter relatert til dette som er helt standard ved eiendomshandel og som vil fremgå i salgskontrakten.

 • Trenger jeg å ta egen takst selv?

Det er ikke påkrevet fra vår side, men om du vil kvalitetssikre pris samt tilstanden på eiendommen så kan du gjerne gjøre det (for egen kostnad).

 • Eiendommen min er belånt og banken min er panthaver, er det ett problem?

De fleste eiendommer er belånt og en panthaver (oftest bank) er inne i bildet. Dette er problemfritt, vi utbetaler panthavers gjenstående krav, direkte til panthaver. Overskytende utbetales til eier av eiendommen. Dersom salgspris ikke dekker panthavers utestående må eier betale restbeløpet til panthaver.

 • Jeg har en rekke spørsmål og ting er litt uklart, dette er litt nytt for meg.

Senk skuldrene og ta det helt med ro, om du har ett spørsmål eller hundre, så setter vi av tid og går igjennom og avklarer sammen med deg. Om du etter dette ikke ønsker å gjennomføre en handel, så er det også (naturligvis) helt ok. Da har vi iallefall fått oss en prat og du har fått godt innblikk i hvordan dette fungerer.

.
Produkt og tjenester


vi+kj%C3%98per+din+bedrift

VI KJØPER DIN BEDRIFT


Vi kjøper opp bedrifter av forskjellig art, både smått og stort, i Oslo og omegn.

Les mer

vi+kj%C3%98per+din+bolig

VI KJØPER DIN BOLIG


Vi kjøper boliger av forskjellig art som feks leiligheter, rekkehus og eneboliger, i Oslo og omegn. Alt av interesse, også boliger som trenger utbedring.

Les mer

vi+kj%C3%98per+n%C3%86ringseiendom

VI KJØPER NÆRINGSEIENDOM


Vi kjøper opp næringseiendom av forskjellig art, både smått og stort, i Oslo og omegn.

Les mer

KONTAKT OSS INFO

hjem Anolitveien 4, 1400 Ski
 • Om oss
telefon 45 85 84 11
 • Spørsmål og svar
kontakt post@salgogutleie.no
 • Kontakt oss